top of page

Geniet van Kaapverdiaanse muziek, terwijl u zich verdiept in de prachtige eilanden van Kaapverdië, voordat u uw keuze maakt.

Cabolux Travel & Shipping biedt reizen naar meerdere bestemmingen in de wereld. Maar ook biedt Cabolux reizen naar grote steden. Zoals New York, Dubai en Shanghai.

Cabolux Travel & Shipping biedt reizen naar de mooiste bestemmingen, zoals Kaapverdië, Curaçao en meer. Ook kunt u bij Cabolux Hotels boeken en een auto huren bij uw reis.

Anchor 2

Geniet van Kaapverdiaanse muziek, terwijl u zich verdiept in de prachtige eilanden van Kaapverdië, voordat u uw keuze maakt.

Santo Antão

Santo Antão

De eiland van Santo Antão is de 2e grootste en de meest bergachtige eiland van Kaapverdie. Het is een belangrijke handel eiland dat verschillende producten produceert zoals fruit, groenten en het befaamde suikerriet rum, Grog. Santo Antão heeft een belangrijke haven in Port Novo, dat toegang biedt tot het eiland en haar gemeentes. Het is een belangrijke bestemming geworden voor eco-tourisme door haar prachte steile en diepe wandelroutes die je letterlijk boven de wolken zal brengen.

São Vicente

São Vicente

São Vicente heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de stad en de baai. Het staat bekend als het meest culturele eiland van Kaapverdië, vanwege de schoonheid van zijn cosmopolitische stad Mindelo. Mede door zijn kleurrijke en levendige carnaval in februari, het beroemde muziekfestival van Baia das Gatas in augustus, volklorische feesten en de gastvrijheid van zijn bewoners, is Mindelo een ideaal plek om de Kaapverdische cultuur te beleven.

Santa Luzia

Santa Luzia

Santa Luzia is een onbewoond eiland dat bezocht kan worden vanuit São Vicente.

São Nicolau

São Nicolau

São Nicolau is een eiland met vruchtbare groene heuvels, kilometers lange stranden en mooie dorpjes. Met mooie dorpjes als Praia Branca met de felgekleurde huizen die al van verre te zien zijn, Juncalinho met een schitterende ligging met een bijzonder kerk en de charmante hoofdstad Ribeira Brava met koloniale sferen en mooie handelshuizen. Naast het mooie natuurgebied zoals de Monte Gordo en mooie wandelroutes, kun je ook vogels spotten en sportvissen.

Sal

Sal

Sal is een ware strand en zon vakantie waar veel toeristen zich naar toe trekken en Europeanen hun 2e huis hebben. De stad Santa Maria is bij uitstek de toeristische badplaats met een ongekend prachtig strand waar veel professionele windsurfers hun kunsten laten zien. Ga duiken, neem een boot excursie of drijf heerlijk weg in de zoutmeer. Hiernaast biedt Sal ook een wat rustige uitstraling in de stad Esparagos wat minder toeristisch is.

Boa Vista

Boa Vista

Met 55 kilometer aan strand omringd met prachtig blauwe zee neemt de naam Boavista, wat letterlijk mooie zicht heet, zijn eer. Prachtige resorts, duinen die je aan de Sahara doen denken en de gezellige stad Sal Rei, waar je midden in de bevolking bevindt. Hiermee is Boavista een uitermate geschikte zon, zee en strand vakantie. Houd je ook van de natuur? Dan zullen de Caretta schildpadden je doen verassen, want Boavista is de 3e grootste broedplek van de Caretta schildpadden in de wereld.

Maio

Maio

Bezoek Maio waar u heerlijk kunt genieten van de zon, de schitterende stranden en het relaxte leven. Ga lekker liggen op de stranden van Ponta Preta en Santana Beach of neem een heerlijke duik in de blauwe zee van het mooie strand Bashona Beach. Wanneer je de mooie stranden hebt bezocht, neem dan ook een kijkje in de Salina de Porto Ingles waar je de zoutmeer kunt bezichtigen. Daarnaast heeft Maio een stijlvol centrum met een mooi plein, een 18e eeuws fort en overheerlijke restaurants.

Santiago

Santiago

Santiago is het grootste eiland van Kaapverdië en is samen met Praia de hoofdstad. Santiago is een groen eiland met veel verschillende natuur en stranden. Praia is daarintegen een echte stad met veel verkeer, mensen, restaurants en de plek waar de regering zich bevindt. Plan je dagen en ga je de wijde natuur in ?, ga je lekker de stad in of houd je meer van cultuur? Dan ben je in Santiago op het juiste adres.

Fogo

Fogo

Fogo is het enige eiland op Kaapverdië met een actieve vulkaan. Dit maakt het eiland een ware wandel bestemming voor liefhebbers. Bezoek de vulkaan, Pico do Fogo, die je kunt beklimmen, proef de druiven en de wijnen die op vulkanisch grond worden verbouwt en bezoek het groene bos Monte Velha. Hiernaast zijn er meer bezienswaardigheden in de stad São Filipe en Mosteiros. En ervaar de gezelligheid, vrijgevigheid en probeer ook eens de unieke zwarte stranden.

Brava

Brava

Brava wordt ook wel het bloemeneiland genoemd en is het kleinst bewoond eiland van Kaapverdië. Het is een groen bergachtig eiland en je vindt hier vooral rust en authenticiteit. Mooie stijlen en diepe wandel routes naar de hoogste punt tot aan zee. Mysterieuze temperaturen, verschillende planten en bloemensoorten en mooie koloniale huizen maken dit een waar bestemming om Brava van dichtbij te bezoeken.

CABOLUX HOLLAND
Ringdijk 508, 2987 VZ Ridderkerk

Tel:  +31(0) 10-484 65 91 

Mobiel: +31(0) 651 55 32 26 /
              +31(0) 687 85 50 19
E-mail: caboluxcargo@cabolux.nl

CABOLUX PRAIA
Achada Grande Trás / Prédio de Enapor
7200 Praia - Cabo Verde

Tel: +238  261 71 11
E-mail: caboluxpraia@cabolux.cv

CABOLUX SÃO VICENTE
Rua Guiné-Bissau Nr: 1-1 Esq, 
2110 São Vicente - Cabo Verde  

Tel: +238 231 13 20
E-mail: caboluxmindelo@cabolux.cv

OPENINGSTIJDEN NL

Ma t/m Vr :  09.00u - 17.00u

Za  : 10.00u - 13.00u

Zo  : Gesloten

 

© Cabolux Travel & Shipping 2020 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden Logistieke voorwaardenPrivacy Policy 

Cabolux Travel & Shipping

  • Facebook Clean
bottom of page